Ами откачаш гумената тръба, която почва от въздушния филтър и стига до жилото на газта, върху нея е дебитомера и маркуча за вентилацията, вътре е клапата, отваряш, бършеш навсякъде до блясък, даже ръба на клапата и готово.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дави се при запалване
Collapse
X
-
Ами откачаш гумената тръба, която почва от въздушния филтър и стига до жилото на газта, върху нея е дебитомера и маркуча за вентилацията, вътре е клапата, отваряш, бършеш навсякъде до блясък, даже ръба на клапата и готово.Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
Така след почистването на дроселовата клапа,колата си пали нормално,клати обороти много рядко и то в определени граници,но започна да подържа по високи обороти.При студена кола,докато загрее до 90 градуса при изключване от скорост си подържа около 1500 оборота и това е до самото спиране,и чак след това се успокоява и оборотите падат до 850-900.Странна работа, едно чистене да повлияе толкова, след като компютъра контролира притука на гориво и въздух,но както и да е.Та питането ми е някой има ли представа на какво се дължи това и как се оправяAlfa Romeo 156 TS 2.0 '99
Comment
-
re:
Само не разбрах едно:никой от вас не сподели променя ли ви се разхода при този проблем,т.е отразява ли се това след като загрее?Аз имам абсолютно същия проблем на GTV-то,имах го и на 146-та,но след добавка изчезна,та последни път като сипах в Карнобат,карах до Пловдив-по бързо от обикновенно,в града само ръчки и нещеш ли 14.5 смесено,взех да се притеснявам....ламда сондата ми на диагностика включва след около4-5 мин.всичко друго е наред(диагностиката беше преди 1600км.)Сега я карам нормално за да я засеча,ако ми даде над 14 градско....помагайте със съвети!Колкото до ултразвук,ако се наложи и някой от Пловдив знае "истински" маистор-мерси предварителноGTV с ново сърце и валчета.....много/100км.
Comment
-
Първоначално публикувано от frameСтранна работа, едно чистене да повлияе толкова, след като компютъра контролира притука на гориво и въздух,но както и да е.Та питането ми е някой има ли представа на какво се дължи това и как се оправя
резултат нестабилна работа - мени, клати обороти и т.н.ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98
Comment
Comment